Július végén hatalmas siker övezte a Fertőrákosi Barlangszínházban helyet kapott különleges műsort, ugyanis Presser Gábor a Soproni Petőfi Színház művészeivel adta elő a nevével fémjelzett A padlás című előadás dalait, a Fényév távolságot, az Örökre szépeket és a Szilvásgombócot.

A Dalok régről és nemrégről című koncert fellépőit természetesen vastaps fogadta, de annak sem kell szomorkodnia, aki lemaradt az eseményről, ugyanis szeptember 5-én, vasárnap 20 órától Presser Gábor A dal a miénk című turné keretén belül visszatér a helyszínre, hogy a Csík zenekarral és Karácsony Jánossal kiegészülve az LGT dalaira épülő koncertet adjon. Jegyek még kaphatók.

Aki pedig A padlás után sóvárog, az a következő évadban megtekintheti a Soproni Petőfi Színházban Pataki András rendezésében, az Oberfrank Péter által vezérelt Soproni Szimfonikus zenekar előadásában, valamint Papp Attila (Rádiós), Molnár Anikó (Süni), Szőcs Erika (Mamóka), Marosszéki Tamás (Barrabás/Révész), Savanyu Gergely (Herceg), Orbók Áron (Lámpás), Kisfaludy Zsófia (Kölyök), Kiss Noró (Meglökő) és Major Zsolt (Témüller) szereplésével. Addig is egy kis visszaemlékezés:

Kiemelt kép: A Dalok régről és nemrégről koncert fellépői (Fotó: Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház)