Október 17-én kultikus házak és erkélyek elevenednek meg a 11. kerület szívében. Az interaktív színpadot a Max & Future ügynökség, illetve a Hosszúlépés hozta létre a kultúrakedvelők számára.

Ma megelevenednek a 11. kerület erkélyei, lépcsői és udvarai. Egy pop up előadásokkal tűzdelt, vezetett séta keretében a közönség rácsodálkozhat, hogy mennyire “élő” ez a kerület, és hogy a színpad nem mindig a világot jelentő deszka. Ha elég figyelmesek vagyunk, a séta során olyan előadókkal találkozhatunk, mint Wolf Kati énekesnő, Kalmus Felicián crossover csellóművész vagy Szlavkovszki Zsolt artistaművész, a Karinthy Színház tehetséges, fiatal színészei, Banovits Vivianna és Kocsis Dénes, valamint a Weiner Leo Katolikus Zeneművészeti Szakgimnázium Főnix Kórusa.

A rendezvény célja összehozni a közönséget és a vírushelyzet miatt nehéz helyzetbe került előadóművészeket, mindezt “covidbiztos” kereteken belül, hiszen az elmúlt nehéz időszak után minden olyan lehetőség fontos, ami örömet, szórakozást jelent.

Kiemelt kép: Eleven erkélyek rendezvény plakát