Július 31-én, szombaton kerül megrendezésre, a #PARTNERINCRIME címre keresztelt esemény a Magyar Táncművészeti Egyetemen.

A program célja, hogy a hazai, kortárs pályájuk elején lévő fiatal művészek bemutatkozhassanak a nagyérdemű előtt. A történet négy különböző világot ölel fel, és arra keresi a választ, hogy a partnerek harmóniája létező jelenség lehet-e a mozgásuk terén, kiegészítik-e egymást, vagy a káosz uralja majd a performanszot? Milyen egyedi megoldások születnek a látszólag teljesen zavaros pozíciókból, összegabalyodott testrészekből? Mi lehet a közös a produkciót bemutató fiatalokban?

A 4FAL KÖZÖTT, koreográfiáját Bódi Bianka jegyzi, míg a táncosok Philipp Noémi, Gyugos Dominik, a zenét, pedig a Montázs bíztosítja majd. A SECOND SEX című előadás megalkotója Kiss Róbert, a szereplők, Nyeste Adrienn, Wéninger Dalma. A TWIN SHADOWS névre keresztelt performansz koreográfusa Jenei Lilla és Julien Klopfenstein voltak, akik a az előadás zenei világáért is feleltek. A FUNREAL előadás koreágráfiáját Safranka-Peti Zsófia és James Pett alkotta.

Kiemelt kép: #PARTNERINCRIME facebook esemény borítóképe