Különleges projekthez csatlakozott Balázs Andi: a Bátorságok Könyve című online kulturális magazinnal osztotta meg élete egyik legmeghatározóbb történetét. A népszerű színésznő azért is tartotta fontosnak, hogy több művész, ismert ember és civil társaságában elmesélje mindezt, mert szerinte ezekből a személyes sztorikból jöhetnek rá az emberek arra, milyen bátrak is valójában.

„Hatalmas kudarc az életemben, hogy nem tudtam életben tartani egy barátságot, ami nagyon fontos volt nekem. Elképesztően fontos. Nevettünk azokon az embereken akik nem tudtak összetartani, és azok lettünk mi. Nem sikerült megtartanom ezt a számomra annyira fontos embert! 42 éves vagyok és tudom, hogy az életben egyszer adatik meg ilyen szintű kötődés és barátság, és nem tudtam rá vigyázni. Mai napig gyászolom, mert olyan dolgot veszítettem el, amit soha nem fogok tudni feldolgozni. Elhanyagoltam, megbántottam, ő is engem… tök mindegy, elmúlt és ez borzasztó. Tudod, még most is olyan szeretettel beszélünk egymással, de az, ami régen volt, már nem történhet meg. Szörnyű. Ez az életem legnagyobb kudarca. Nézem magam kintről és legszívesebben egy akkora pofont adnék magamnak, hogy ott, akkor, azokat a dolgokat nem tettem meg. És tudom hogy ő is! És tudom, hogy még mindig imádjuk egymást, de el kellett engednem, nem az életem része többet” – mondta el Balázs Andi a Bátorságok Könyve oldalának saját történetét.

A Bátorságok Könyve felületén ismert emberek és civilek mesélik el személyes és eddig sosem hallott történeteiket, amelyeken keresztül megtudhatjuk, mit jelent számukra a bátorság, legyen szó kalandos vagy megrendítő sztorikról. Az oldalt Mészáros Piroska színésznő és Gerlits Réka projekt manager hozta létre, hiszen „mindannyiunknak szüksége van a bátorságra, akár mások inspiráló történetein keresztül. A Bátorságok Könyve célja egy olyan közösség megteremtése, amely segíti az olvasóit az útkeresésben”.

Kiemelt kép: Mészáros Piroska és Balázs Andi (Fotó: Bátorságok Könyve)