Különleges beszélgetésre invitálja az érdeklődőket a LOUPE Színházi Társulás csapata a Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá című előadásuk után, május 20-án, a Marczibányi Téri Művelődési Központba.

Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus, az Örökölt Sors és a Szabad akarat című nagy sikerű, több nyelvre lefordított könyvek szerzője lesz a LOUPE vendége, hogy az alkotókkal – Sodró Eliza és Rusznák András, színészekkel és Horváth János Antal, rendezővel – együtt beszélgessen párkapcsolati dinamikáról, a veszteség feldolgozásáról és a berögzült viselkedésformákról.

A beszélgetést Lovas Rozi színésznő, a LOUPE egyik alapítója vezeti.

Az előadás két fiatal, Alex és Rupert megismerkedésével indul, akik különbözőbbek talán nem is lehetnének, mégis minden magától értetődően alakul közöttük, már ami a lényeget illeti. De mi történik akkor, ha a legfontosabb helyzetben kap sebet a kapcsolat? Hogyan lehet feldolgozni egy újszülött gyermek elvesztését? Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplős előadása biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat mélységein és magasságain. Megingathatatlan arányérzékkel vegyít egymásba humort és megrendülést, gyászt és életigenlést.

A társulás célja, hogy hosszútávon minél több, az előadásaikhoz kapcsolódni tudó szakembert vonjanak be hasonló programokba, hogy valódi társadalmi párbeszéd és feldolgozás indulhasson el a produkciók mentén. A május 20-ai előadásra a jegyek itt érhetők el.