Hatalmas buli várható Zamárdiban július 3. és 6. között! A négynapos party VIP helyszíneiről és szolgáltatásairól már hírt adott a Heineken Balaton Sound. A szokásos napközbeni strandolás, majd hajnalig tartó bulizás mellé idén is csatlakozik a mainstream elektronikus zenei élvonal, de az underground elektronika leghíresebb előadói is.

Igazi dzsungel hangulatot varázsol a városi miliő mellett az Urban Jungle VIP helyszín, melyet fák, egzotikus növények és indák fognak borítani, de az is lehet, hogy igazi dzsungel-élőlények is felbukkannak majd. A szó szerinti vadulás mellett lesz szépség sarok, VIP Merch Store, egyedi étel- és italkínálat, asztalfoglalás és asztalszervíz is, ezek mellett pedig innen nyílik majd a legkiválóbb kilátás a Heineken Nagyszínpadra.

Az Oasis VIP különleges hangulatvilágítással, kényelmes kanapékkal, szőnyegekkel jelentkezik az izgalmas italkínálat és Sisha bár mellett. A B stage műsorára pedig kiváló rálátás nyílik majd a kilátóteraszról. A VIP Sunset Beach igazi luxus minőségű exkluzív környezetet kínál, emellett kiváló helyszín a bulik közti lazulásra és a fürdőzésre is, igazán jóleső lehet a hajnalig tartó buli után egy baldachinos napozóágy, de lesz ingyenes thai masszázs is.

Különleges svédasztalos brunch élményben lehet részünk a Heineken Balaton Sound Brunch bérlettel, nemzetközi specialitások széles kínálatával várnak a Zam Balaton fantasztikus helyszínén, emellett korlátlan hideg és meleg étel fogyasztással, de még VIP Holiday csomagok is lesznek.

Olyan nemzetközi előadók teszik majd tiszteletüket, mint Marshmello, James Hype vagy Timmy Trumpet, de jelen lesz Amelie Lens és Nico Moreno is. Olyan hazai partybrandek vonulnak majd a My stage helyszínére, mint a Bom Diával szövetkező Post For Rent, céljuk, hogy új szintre emeljék a minőségi szórakoztatást, másnap jelen lesz a műfaji korlatokat nem ismerő Be Massive csapata, utána pedig a Cinema Hall vs Budapest Calling. Végül ezen a helyszínen a house és tech-house szettekkel operáló House Piknik búcsúztatja a Balaton Soundot.

A VIP élményeket és belépőket érdemes beszerezni még a március 6-i jegyárfoduló előtt.

Kiemelt kép: Idén is óriási bulival jelentkezi a Heineken Balaton Sound (Fotó: Attila Gunduz)