Peller Károly, a Budapesti Operettszínház oszlopos tagja november 17-től, minden kedden ötperces videósorozattal jelentkezik. Az Operett Tudor címet viselő műsorból sok mindent megtudhatunk majd a műfaj sajátosságairól, érdekességeiről, valamint az operettszerzők életéről is.

Az Operett Tudor egy új, heti rendszerességgel jelentkező videósorozat, amely az operett műfajáról szól. Peller Károly ígérete szerint bepillantás nyerhetünk majd Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Kacsóh Pongrácz, Eisemann Mihály és Zerkovitz Béla életébe, megtudhatunk érdekességeket a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, A víg özvegy és más operettek keletkezéséről, valamint az is kiderül, hogy ki a primadonna, a szubrett, a bonviván és a táncos-komikus. Az öt perces videókban nem csak a színész, ha nem más operett szakértők is feltűnnek majd: egy rendező, egy kritikus kultusztörténész és egy operett imádó írónő, de természetesen a műfaj négy alapkaraktere sem hiányozhat.

Az első adást november 17-én már láthatták a nézők, a következő epizódok minden kedden, 18 órakor érkeznek majd Peller Károly YouTube-csatornájára.

Kiemelt kép: Peller Károly (fotó: Zsigmond László)