A magyar sorozatok rajongói számára október igazán jó hónap lesz, ugyanis a 200 első randi elsejei premierje után nem sokkal később egy újabb produkció bemutatójára kerül sor. Október 9-én, kedden 22 órakor debütál a TV2-n a legújabb magyar vígjátéksorozat, a Bogaras szülők.

A sorozat főszereplői (fotó: TV2)

A széria a Lice Mother című holland komédia adaptációja. A Bogaras szülők története egy magyar nagyváros lakótelepi övezetében található általános iskolában játszódik, ahol különböző kultúrájú és társadalmi hátterű emberek és gyerekeik találkoznak. A sorozat egyik főszereplője a Téby Zita által megformált Anna, egy elvált anyuka, aki új iskolába viszi másodikos kislányát, és tervei ellenére rögtön belecsöppen az intézmény közösségi életébe.

Az iskola igazgatóját az Orlai Produkciós Iroda előadásaiból is ismert Mészáros Máté alakítja, a tanári kar tagjai és az iskola dolgozói között több neves színészt is láthatunk majd. Ónodi Eszter a magánéleti problémáitól feszült Enikőt játssza, Csákányi Eszter a szabályokat nem szívesen követő Helgát, Ódor Kristóf a poszttraumás stresszel küzdő gondnokot, Sebit alakítja, Murányi Tünde pedig a túlmotivált, reménytelenül szerelmes iskolatitkárt, Zsókát formálja meg.

Kiemelt kép: Ónodi Eszter és a sorozat gyerekszereplői közül páran (fotó: TV2)