Az Orlai Produkciós Iroda 2019 őszén indított interaktív játékos estjei február 20-tól ezúttal az online térben kerülnek majd megrendezésre. Az Állj bele! című közösségi színházi játékban minden alkalommal izgalmas, sokakat érdeklő kérdések kerülnek megvitatásra.

A járványhelyzet egy különösen nehéz időszak a színházbarátok számára, ezért az Orlai Produkciós Iroda úgy döntött, újra összehozza közönségét az Állj bele! online programsorozatának keretén belül. A februárban három alkalommal jelentkező, közel kétórás alkalmakon a résztvevők megoszthatják egymással gondolataikat, egymástól eltérő véleményüket, illetve különböző nézőpontokat vizsgálhatnak meg együtt. Az első alkalom a Mi lett volna, ha…? kérdés örökös dilemmáját feszegeti Nagy Dániel Viktor színművész részvételével, majd a következő két esthez (február 23. és 26.) Péter Kata és Péterfy-Novák Éva fog csatlakozni.

A játékokban előadásonkét húsz fő vehet részt, akik a Zoom platformján vitatják meg az éppen aktuális kérdéseket. A jegyek már elérhetőek a Jurányi Ház weboldalán.

Kiemelt kép: Állj bele! online plakát (Fotó: Orlai Produkciós Iroda)