December 20-án és 31-én is rendhagyó, otthonról élvezhető koncerttel jelentkezik a Budapest Bár. A karácsonykor rögzített koncert december 21. és 27. között, a szilveszteri pedig január 1. és 2. között visszatekinthető.

Habár az online koncertek kényszerhelyzetben születtek, a Budapest Bár zenekar mégis pozitívnak látja ezt a lehetőséget. Az idei szokásos karácsonyi fellépés azért lesz különleges, mert a közönségszám ezúttal nem lesz limitált, így a nappaliban akárki élvezheti a Budapest Bár zenéit. A világ bármelyik pontjáról egyszerre és együtt hallgathatjuk mindahányan a felcsendülő csodás karácsonyi dalokat, legyünk akár egy tengerentúli felhőkarcolóban, egy trópusi sziget pálmafája alatt, vagy egy szabolcsi faluszéli kis házban.

Az előadást Keresztes Tamás Jászai-díjas színész rendezi, öt zenész és tíz énekes részvételével. A Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bár bármelyik online koncertje csodás közös családi program, így kitűnő ajándékötlet külföldön, vidéken élő rokonoknak, barátoknak. Jegyek külföldről is vásárolhatók. A jegyvásárlásról és az online megtekintésről minden tudnivalót el lehet olvasni a zenekar honlapján.

Kiemelt kép: A Budapest Bár zenekar (Fotó: Erdélyi Gábor)