Október 22-én dupla koncertet ad a Kispál és a Lovasi formáció, amely 2022 augusztusában állt össze egy produkcióra az akkori Fishing in Orfű keretében. A Kispál és a Borz visszatérő koncertje előtti este elméletileg duóban lépett volna fel a legendás zenekar két alapító tagja, Kispál András és Lovasi András, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel négytagúvá bővültek G. Szabó Hunor dobossal és Babcsán Bence szaxofonossal.

Aki ott volt a nyári koncertek valamelyikén, az tudhatja: felhőtlen örömzenélésre, valamint egy legendás életmű emblematikus dalaira számíthat a Kispál és a Lovasitól, hiszen a program teljes mértékben Kispál és a Borz-dalokból áll, de főleg a zenekar korai időszakából szemezgetnek, a slágerek mellett pedig a pályafutásuk során ritkábban játszott, különlegesebb szerzeményeket is hallhat tőlük a közönség. A dalok eredeti hangszerelésükben, tehát a zenekar korai éveire jellemző trió-felállásban szólalnak meg, amelyet Babcsán Bence különleges szaxofonjátéka egészít ki egy rendkívüli kvartetté.

A Kispál és a Lovasi Az önálló koncertekből álló sorozatot a Vígszínházban zárja le október 22-én, méghozzá fergeteges duplakoncert keretében.

Kiemelt kép: Kispál András és Lovasi András (Fotó: bdpst24.hu)