Tom Holland, a legújabb élőszereplős Pókember, idén májusban debütál a londoni West End-en, mint Shakespeare Rómeója! A darabot Jamie Lloyd rendezi, aki legutóbb Nicole Scherzinger főszereplésével állította színpadra Andrew Lloyd Webber Alkony sugárút című musicaljét.

Bár a való életben a 27 éves színész Zendaya párja, valószínűleg Júliával is tragikusan szerelembe esik majd a színpadon. Volt már mindenki kedvenc Peter Parkerje, pszichopata, de kalandvágyó szélhámos is Mark Wahberg oldalán. A zsúfolt szoba című thriller forgatása rendkívül megviselte, így ezt követően rövid ideig szünetet tartott, a Rómeó és Júlia lesz az első munkája visszatérése óta.

A West End számos híres angol filmszínészt színpadára csábított már, így Tom Holland követi Ian McKellen, Sean Bean és Richard Madden példáját. A tavaly decemberi pletykák szerint már tárgyal a Pókember 4-ről, így vélhetően ugyan a világot jelentőn deszkákon még CGI nélkül, valódi művészi képességeit csillogtatva láthatjuk majd, hamarosan ismét New York felhőkarcolói között ugrálva is feltűnik, a mozivásznon. 

Hiába szerepelt A lehetetlen című filmben még gyermekkorában, a tehetséges színész számára eddig úgy tűnik, hogy minden lehetséges. Fiatal és kevésbé fiatal lányok százezrei szerelmesedtek belé a filmvásznon, feltételezzük, hogy ez Júliának sem fog nehezére esni (nekem legalábbis biztosan könnyen menne).

Kiemelt kép: Tom Holland (Fotó: Taylor Jewell)