A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház májustól elkezdi a 2020/21-es évadban elmaradt előadásainak pótlását. A tervek szerint a nézők májustól a Rózsakert Szabadtéri Színpadon és a Krúdy Kamara színpadán láthatják a produkciókat.

A Rózsekert színpadán újra bemutatkozik az Édes Charity című klasszikus Broadway musical, amely garantálja a kellemes nyáresti szórakozást a nyíregyházi közönségnek. A legendás Neil Simon-szöveg és Bob Fosse koreográfiája ezúttal Horváth Illés rendezésében nyűgözi le a nézőket. Ezen kívül látható lesz még egy Neil Simon darab, A napsugár fiúk című vígjáték a kaposvári Csiky Gergely Színház művésze, Mészáros Tibor rendezésében, illetve egy harmadik New York-i klasszikus, a Funny Girl is visszatér. Ez utóbbit Szente Vajk állította színpadra, aki gyakori vendégművész Nyíregyházán.
A Móricz Zsigmond Színház kamaraszínpad olyan előadásokkal tér vissza, mint Göttinger Pál Bogáncsvirág című kétfelvonásos krimije, Viktor Pelevin regényadaptációja, A rovarok élete, Raymond Queneau improvizációs vígjátéka, az Új stílusgyakorlatok, illetve Martin Mcdonagh groteszk komédiája, A kripli.

A Móricz Zsigmond Színház nyári bemutatói:

Előadások a Rózsakert Szabadtéri Színpadon:

Neil Simon: Édes Charity (rendező: Horváth Illés)
Neil Simon: A napsugár fiúk (Mészáros Tibor)
Jule Styne – Bob Merrill – Isobel Lennart: Funny Girl (rendező: Szente Vajk)

Előadások a Krúdy Kamaraszínpadon:

Göttinger Pál: Bogáncsvirág (rendező: Göttinger Pál)
Viktor Pelevin: A rovarok élete (rendező: Kovács D. Dániel)
Raymond Queneau: Új stílusgyakorlatok (rendező: Olt Tamás)
Martin Mcdonagh: A kripli (rendező: Halasi Dániel)

Kiemelt kép: Rózsekert Szabadtéri Színpad (Fotó: Móricz Zsigmond Színház)