A Magyar Nemzeti Galéria az LG Magyarország támogatásával nyereményjátékot hirdetett a fiatalok számára, amely során céljuk, hogy az ifjúság megismerje a magyar és a nemzetközi művészet kiemelkedő alkotásait.

Június 20. és augusztus 31. között a 26 év alatti fiatalok a múzeum állandó gyűjteményét 1000 forintos kedvezményes jeggyel látogathatják. A Magyar Nemzeti Galéria kiállításain a magyar képzőművészet legfontosabb alkotásait, többek között Szinyei Merse Pál, Munkácsy Mihály, Rippl-Rónai József és Maurer Dóra remekművei is láthatóak, valamint olyan kiemelkedő nemzetközi mesterek alkotásaival is találkozhatunk, mint Paul Cezanne, Claude Monet, Auguste-Pierre Renoir vagy Hantai Simon.

A kiállításhoz kapcsolódóan nyereményjátékot is hirdettek a 14 és 26 év közötti fiataloknak, akiknek nincsen más dolgunk, mint jegyet váltani az állandó kiállítások egyikre, az információs pultban kapott kvízlapot pedig kitölteni, majd ugyanitt leadni. A sorsolásra szeptember 5-én kerül sor, a nyertesek LG Bluetooth hangszóróval lesznek gazdagabbak.

Kiemelt kép: Magyar Nemzeti Galéria (Fotó: szallas.hu)