A tavalyi nagysikerű bemutatót követően idén két alkalommal ismét látható lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Ivan Menchell, Don Black és Frank Wildhorn gengszter-musicalje, a Bonnie & Clyde. A címszerepet június 29-én Litauszky Lilla és Ódor Kristóf, június 30-án Józsa Bettina és Jenővári Miklós alakítja. A legendás gyilkos szerelmespár igaz történetéből nagysikerű film is készült, 2011-ben pedig megszületett a Broadway-musical, Frank Wildhorn (Rudolf, Jekyll és Hyde) zeneszerző tollából. A budapesti előadást Harangi Mária rendezi.

A Budapest Nyári Fesztivál szervezői négy héten át tartó nyereményjátékot hirdettek az előadáshoz kapcsolódóan, amelynek keretén belül május 17. és június 7. között minden pénteken egy-egy páros belépőt sorsolnak ki a játék résztvevői között. Az előadás megtekintése mellett a szerencsések pezsgővel koccinthatnak a szereplőkkel, valamint egy izgalmas kulisszajáráson is részt vehetnek.

A nyereményjátékon való részvétel feltételei:

  • A Budapest Nyári Fesztivál bekövetése Facebookon, valamint Instagramon,
  • a Facebookon található kép alatt választ adni a következő kérdésre: Melyik évben mutatták be először a történetből készült Broadway-musicalt?

A részletes játékszabályzat ide kattintva érhető el.

Kiemelt kép: Szabad Tér Színház