Szeptember első szombatján idén is megtartják a Játékszín Pikniket, melynek keretein belül sok izgalmas meglepetés és a teátrum színészei – többek közt Pásztor Erzsi, Náray Erika, Gáspár Kata és Hirtling István – várják majd a színházba látogatókat.

„Közönségünk fantasztikus türelemmel és odaadással viselte a tavasszal kialakult helyzetet. Ezt szeretnénk most meghálálni.” – nyilatkozta Bank Tamás, a teátrum igazgatója. A Játékszín szerencsés helyzetben van, hiszen kis nézőterének köszönhetően a jelenlegi járványügyi szabályok mellett is teltházzal üzemelhet már július 13. óta. A színházban a nézők megóvása érdekében sűrűn és extra alapossággal takarítják a nézőteret és a közösségi tereket, illetve kézfertőtlenítőkkel és egyedi, „Játékszínes” maszkokkal várják a közönséget. A tavasszal elmaradt előadások nagy részét már sikerült pótolni, a fennmaradó előadások időpontjait pedig már ki is tűzte a teátrum. A pótelőadások mellett pedig hamarosan elindulnak a repertoárszériák is, melyekre már lehet jegyet foglalni.

A Játékszín Pikniken jó eséllyel lehet majd kedvezményesen belépőt szerezni a legkeresettebb sikerdarabokra is, mint például a Teljesen idegenekre, amelyben októbertől Dobó Kata is látható, a Kölcsönlakásra, és az évek óta töretlenül népszerű Életrevalókra. A 20%-os jegyvásár 5-én egész nap fog tartani, azaz 18:30-ig, a jegypénztár zárásáig, online viszont egészen éjfélig garázdálkodhatnak az érdeklődők. A rendezvényen mind emellett többeket olyan szerencse is érhet, hogy a nyereményjáték keretein belül ingyen tehetnek zsebre néhány értékes színházjegyet. Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, szombaton 10-től 14 óráig zene, vendégváró falatkák és természetesen a teátrum neves művészei várják és szórakoztatják majd a Játékszínhez látogató kedves nézőket.

Kiemelt kép: Hernádi Judit, Szulák Andrea, Náray Erika és Tóth Enikő a Városmajori Szabadtéri Színpadon (Fotó: Zsigmond László)