Már 7. éve futnak töretlen sikerrel a vacsoraszínházi előadások az Orfeum színpadán.

A műfajteremtő szórakoztatási forma hatalmas népszerűségnek örvend a kellemes esti programot keresők körében, ráadásul ezen a nyáron újabb előadásokkal bővül az eddigi kínálat, így a nyár folyamán 7 különböző produkcióval várja vendégeit az Orfeum.

Az Orfeum vendégei körében már ismerősen csenghet a vacsoraszínház kifejezés. Ezeken az unikális estéken a nézők azon túl, hogy az időjárás viszontagságaitól függetlenül kacaghatnak, sírhatnak, vagy éppen izgulhatnak végig egy színi előadást, nyugodt beszélgetés közepette egy kellemes vacsorát is elkölthetnek a műsor szüneteiben.

Az idei Nyári Vacsoraszínházi Estek programsorozat keretében az anyaságot, az apaságot és a párkapcsolatok alakulását könnyed humoros formában bemutató Anyád kínja, Apád füle és Ágyban Párban című előadások több alkalommal is műsorra kerülnek; hasonlóan a májusban debütált izgalmas krimihez, a Poirot az Orfeumban-hoz. Az Anyád Kínjá-ban Haumann Petra, Horváth Lili, Kisfalvi Krisztina és Oszter Alexandra tabuk nélkül mesélnek és énekelnek az anyaság rejtelmeiről, míg az Apád Fülé-ben Adorjáni Bálint, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Sándor fergeteges játékkal nevettetik a nézőket. Az Ágyban Párban-ban Parti Nóra és Hevér Gábor osztoznak egy ágyon, a kis szürke agysejteket alaposan megdolgoztató belga nyomozós krimiben Elek Ferenc brillírozik, de vele együtt a fiatal generáció több tagja (többek között Száraz Dénes, Tenki Dalma és Ódor Kristóf) is színpadra lép.

Elek Ferenc a Poirot című előadásban (fotó: Csorba Márta)

A Nyári Vacsoraszínházi Estek programsorozat keretein belül az Orfeum vendég-előadásokkal is színesíti programját. Az Uri Geller utódjaként is ismert Danny Blue mentalista vacsoraszínházi estje az Orfeum egyedi intim miliőjében tanútétel az elme felfoghatatlan hatalma mellett.

A Munkatársas és a Válótársas című darabokban a hazai színjátszás nagyjai a humor, az improvizáció, valamint két szakértő segítségével bepillantást engednek egy munkahelyi kollektíva, valamint egy házasság mindennapjaiba.

Részletes program az Orfeum honlapjáról érhető el.