14. alkalommal indít intenzív nyári kurzust a tánckedvelő kicsiknek és nagyoknak a Nemzeti Táncszínház július 20. és 24., illetve június 27. – július 1. között.

A Táncfúzió névre keresztelt képzést, annak ajánlják, aki nyitott új és különféle stílusok kipróbálására, és szívesen töltene pár napot intenzív tánctanulással a Táncszínház különleges hangulatú épületében. A résztvevők rövid idő alatt ismerkedhetnek meg a tánc legkülönbözőbb válfajaival, valamint bepillantást nyerhetnek a Nemzeti Táncszínház szakmai munkájába és mindennapjaiba. A tanfolyam nyilvános bemutatóval zárul, ahol a diákok hozzátartozói ízelítőt láthatnak a héten tanult koreográfiákból.

Az első turnus a 11-13 éveseknek szól, akikkel Kiss Rebeka Petra (jóga), Vadas Zsófia Tamara (kreatív mozgás és alkotás), Góbi Rita (kreatív tánc),  Zétényi Karolina (drámajáték), Grecsó Zoltán (improvizáció és kompozíció), Varga Zsolt (hip-hop) és Pirók Zsófia (flamenco) foglalkozik majd, míg a második kurzusra a 14 éven felülieket várja Abdulwahab Nadia (jóga), Farkas Amáta (jazz funk), Lőrinc Katalin (Graham), Feledi János (kortárstánc), Grecsó Zoltán(improvizáció és kompozíció),  Keresztes Patrik (rick flow), Kőnig István (modern) és Varga Zsolt (hip-hop). 

Kiemelt kép: Góbi Rita a korábbi Táncfúziókon (Fotó: Góbi Dance Company)