November 19-én a Centrál Színház nagysikerű vígjátékát, a New York-i komédiát közvetíti a SzínházTV élőben a nagyszínpadról, ahol a színészek most a virtuális közönség előtt fognak játszani.

Novembertől érhető el a SzínházTV online színházi streamingszolgáltató platform, amelyen keresztül vidékről és külföldről egyaránt, barátok vagy a család társaságában otthonról, kényelmesen nézhetnek élő előadásokat a színházrajongók. Az első közvetítésre november 12-én került sor, amikor Bodó Viktor Egy őrült naplója című rendezését nézhették meg az érdeklődők. Most pedig a Centrál Színház előadásán a sor, hogy otthon is szórakoztassa közönségét.

A férfiak egész könnyen megúszhatják a kapuzárási pánik válságát. Csak vesznek egy sportkocsit és ennyi, gondolhatja az ember. De vannak azok a férfiak is, akiknek egy autó nem elég, és feleségüket is lecserélik egy új nőre. Csakhogy a feleségnek ehhez lesz még néhány keresetlen szava! Woody Allen komédiáját közel másfél évtizede játsszák töretlen sikerrel a Centál nagyszínpadán, ami nem is meglepő, hiszen nincs is szórakoztatóbb, mint amikor másokon nevethetünk, amint az élethazugságaik lavinaként zúdulnak a nyakukba. Az előadás rendezője Puskás Tamás, aki játszik is a darabban, Básti Juli, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter és Sztarenki Dóra mellett.

A New York-i komédia november 19-i közvetítésére a SzínházTV platformján keresztül lehet jegyet váltani.

Kiemelt kép: Pillantkép a New York-i komédia című előadásból (Fotó: Rick Zsófia)