Októberben indul a Pagony Kiadó és a Jurányi Ház közös programja, a Hab a tortán!, melynek keretében minden hónapban más-más színészpáros szórakoztatja a kicsiket.

Az elsősorban 3-8 éveseknek szóló előadás-sorozatban egy-egy színészpár fogja eljátszani, színpadra álmodni a kiválasztott könyv szereplőit és elmesélni a történetüket. A bemutatót október 27-én tartják, első alkalommal Jordán Adél és Keresztes Tamás lép fel. „Mint a titkosan elásott kincs valamely távoli, felderítetlen szigeten, oly távolivá és oly nehezen fellelhetővé válnak a gyermekkorban még mindennapi csodák. Expedíciót indítunk a kincs felkutatására, amelyhez a térképet a gyermekek rajzolják.” – nyilatkozta a páros. Novemberben Verebes Linda és Pindroch Csaba, januárban Pető Kata és Porogi Ádám, februárban Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, márciusban Rezes Judit és Szabó Győző, áprilisban Mórocz Adrienn és Kovács Lehel várja majd a kicsiket és szüleiket.

A programsorozat a Mastercard támogatásával valósul meg, így a  Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram teljes jogú regisztrált tagjai elővételben vehetik meg jegyeiket. A részleteket a színház oldalán olvashatjátok.

Kiemelt kép: Keresztes Tamás és Jordán Adél (fotó: FÜGE Produkció)