A Fórum Színház nagy sikerű szerelmi  vígjátékában, a Love.hu-ban Németh Kristóf váltja Lengyel Ferencet a férfiszerepben.

Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban. Csakhogy ők egy internetes randi oldalon találkoznak, ahol mindenki másnak mutatkozik, mint aki valójában. Az első titkos randin hamar kiderül, hogy a két embernek nagyon is szüksége van egymásra. Múltjuk van. Közös múltjuk, amiről maguk sem tudtak. És titkaik, amiket szépen lassan felfednek egymás előtt. Így kerülnek egyre közelebb egymáshoz. Túl közel. Eközben pedig a pikáns, szórakoztató, pörgős komédiáról is kiderül, hogy egy bölcs, ritka mély és pontos emberismeretről tanúskodó történetet rejt magában.

A színdarabban, Kiss Anna Laura játssza azt a fiatal nőt, aki a neten, majd egy szállodai szobában, a valóságban is összeakad a középkorú férfival. A színésznő a 2021-es Vidor Fesztivál női alakítás díját nyerte el ezzel a szerepével. Lengyel Ferenc, aki nemcsak rendezője, de férfiszereplője is volt a darabnak, egyéb elfoglaltságai miatt adta át a szerepét Németh Kristófnak, a legnagyobb barátsággal. Így létrejött egy új színdarab, mivel Anna Laura és Kristóf között teljesen új energiák, dinamikák születtek! A nevettető, de a szív mélységeit is érintő, megható vígjáték meglepő fordulatokkal varázsolja el a nézőket.

Nyitókép: Kiss Anna Laura és Németh Kristóf (Fotó: Fórum Színház)