A Scripted Productions egy újabb műfajban próbálja ki magát a Drága örökösök és a Keresztanyu után, Hámori Barbarával az élen. A Hotel Margaret című napi sorozat egy Tihanyban játszódó, akció és vígjátékelemeket is tartalmazó, fordulatosnak ígért krimi, amelyben egy influenszereknek tartott díjátadón egy nagyon furcsa gyilkosság történik, amely komoly hatással van a résztvevőkre és a helyszínre is. 

A nyomozás természetesen azonnal megkezdődik, de hogy sikerül-e kideríteni, ki volt az elkövető és milyen indíttatásból tette, az január 31-től, 21:10-kor derül ki az RTL Klub műsorán egy új arcokat, feltörekvő színészeket és veterán művészeket egyaránt felvonultató szereplőgárda közreműködésével. A szériában láthatjuk majd többek között Tóth Juditot, Őze Áront, Pásztor Virágot, Epres Attilát, Losonczi Katát, Miller Dávidot, Nyári Diát, Szabó Simont, Balázs Andreát, Szabó Zsófit, Bede-Fazekas Szabolcsot, Murányi Tündét, Mészáros Mátét, Harmath Imrét, Szalay Bencét, Schneider Zoltánt és Ötvös Andrást is. 

A Hotel Margaret tehát január 31-én, hétfőn este debütál az RTL Klubon, ezt követően pedig minden hétköznap 21:10-től lesznek láthatóak az új epizódok a csatornán. 

Kiemelt kép: A Hotel Margaret sorozat szereplői (Fotó: RTL Klub)