A héten jelentette be az RTL Magyarország, hogy jövőre két új fikciós sorozatot is indítanak, melyek epizódjai hetente egy-egy alkalommal kerülnek majd képernyőre. Ezek mellett pedig készítenek egy vadonatúj, napi szériát is, mely akárcsak a nagy sikerrel futó A mi kis falunk, vidéken játszódik majd. Az egyik főszereplője pedig Koltai Róbert lesz, akit hosszú ideje nem láthattunk sem a mozivásznon, sem a tévéképernyőn.

A Drága örökösök címet kapó sorozat 2019-ben lesz látható az RTL Klubon. A történet főszereplője egy vadőr és egy, a faluba újonnan költöző doktornő. A nő nagyapja egy vagyont hagyott az unokáira, akik viszont csak akkor kaphatják meg az örökséget, ha egy évet élnek a falusi házban. Máskülönben a településre száll a teljes összeg. Mivel a falu válságban van, a lakók mindent megtesznek azért, hogy elüldözzék a nőt és a gyerekeit, és a pénz a község „markát” üsse.

A sorozat főbb szerepeiben Koltai Róbert, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Erdélyi Tímea és Kovács Lehel is látható lesz. A Drága örökösök alapját egy 2014-ben indult horvát formátum, a Kud puklo da puklo adja. A magyar változat vezető írója az Üvegtigris-filmeken is dolgozó Búss Gábor Olivér, rendezője pedig A mi kis falunkat is jegyző Kapitány Iván, kreatív producere Hámori Barbara (Korhatáros szerelem).

Forrás: RTL Klub és SorozatWiki

Kiemelt kép: Koltai Róbert az idei POSZT-on (fotó: Hegyi Júlia Lili, Hajdú Zsófia)