Egymás misszióját erősítve lép szövetségre az idén 18 éves Müpa és a kultúra sorsát szívén viselő Mastercard. Idén ősszel a Mastercard Prémium kártyával rendelkezők és a Müpa+ hűségprogram tagjai exkluzív, személyre szabott ajánlatokban részesülhetnek.

A globális technológiai piacon tevékenykedő Mastercard és hazánk egyik legismertebb kulturális márkája, a Müpa partnerségének alapja egy közös küldetés: a kulturális színtereken való jelenlét és a folyamatos megújulásra való törekvés.

Az együttműködés idén ősszel indul útjára, elsőként egy különleges szolgáltatáscsomaggal, melyet a Mastercard Prémium felhasználói élvezhetnek majd. A program résztvevői rengeteg ajánlatban részesülhetnek kártyájuk típusától függően, egészen az exkluzív ügyfélszolgálat lehetőségétől, a Müpa épületében vezetett élménysétákig.

A kártyatulajdonosok egy felhasználóbarát honlapon keresztül ellenőrizhetik jogosultságukat, illetve az állandó kedvezmények mellett, különböző programokon is részt vehetnek majd, például meghívást kaphatnak a Müpa évadnyitó és évadzáró eseményeire.

Kiemelt kép: Káel Csaba (Fotó: Nagy Attila)