2019. május 4-én a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért), az 1994-ben alapított független, civil jogvédő szervezet először adta át az újonnan alapított Szabad-díjat. Ezt azok a személyek kaphatják meg, akik az elmúlt évben a saját lehetőségeikhez mérten a legtöbbet tették azért, hogy Magyarország szabadabb lehessen. A TRIP Hajón szervezett gálaest keretén belül a szakmai díjat Csordás Anett, a közönségdíjat Farkas Norbert, a HVG és a TEDx különdíját pedig Molnár Áron színművész kapta.

Molnár Áront legtöbben az RTL Klub saját gyártású sorozatából, A mi kis falunkból ismerhetik, ahol Matyit, az alkoholista közmunkás-trió egyik tagját alakítja. Emellett színházban is találkozhatnak vele a nézők, többek között látható Az ügynök halála (Örkény Színház), a Kölcsönlakás (Játékszín), a Frida (Budapesti Operettszínház – Átrium), valamint a május 8-án utoljára látható Majdnem 20 (Átrium) című előadásokban.

A színész tavaly áprilisban noÁr művésznéven mutatkozott be a zenei világban, rapen keresztül adva át gondolatait. A Tanulni akarunk című számát közel 1,2 millión nézték meg Youtube-on, legutóbbi klipje, A noÁr Mi vagyunk! címmel három héttel ezelőtt debütált.

Kiemelt kép: Molnár Áron, Csordás Anett és Farkas Norbert (Fotó: A TASZ Facebook oldala)