Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Thália Színház egy hiánypótló videósorozatot indított februárban a Facebook-oldalán és YouTube csatornáján egyaránt: az Ötperces keretében ugyanis a teátrum társulatának tagjai osztják meg a gondolataikat a nézőkkel, mindig egy-egy témával kapcsolatban. A műsorvezető szerepét Csőre Gábor és Szabó Erika töltik be felváltva.

Az alábbi videóban a Jászai Mari-díjas Csőre Gábor faggatja ki Mórocz Adrienn és Tamási Zoltán színművészeket arról, hogy mit csinálnak, ha éppen nem a színházban szórakoztatják a nagyérdeműt. Az elmondottakból kiderül, hogy Tamási Zoltán – aki a színészkedés mellett rendez és ír is – egy a környezetünkkel, a bolygó sorsával kapcsolatos könyvön dolgozik a szabadidejében, míg Mórocz Adrienn igyekszik az egészséges életmóddal foglalkozni. Emellett szóba kerül többek között a fogadalomtevés és az is, hogy ki milyen embernek tartja magát. Csak nyolc perc az egész, érdemes végignézni. 

A Thália Színház visszatérő darabjai mellett új bemutatókban is találkozhatunk majd a megszólított színészekkel a 2021/22-es évadban: Mórocz Adrienn és Tamási Zoltán szerepelni fognak a teátrum grandiózus Lövések a Broadwayn című előadásában, Csőre Gábor pedig a Komédia egy bankrablásról színpadi fergetegből fogja kivenni a részét (ugyancsak Tamási Zoltán társaságában). 

Kiemelt kép: Csőre Gábor, Tamási Zoltán, Mórocz Adrienn (Fotók: Thália Színház)