November 30-án debütál a MANNA Produkció darabja, a Minden negyedik a Radnóti Tesla Laborban, hét nagyszerű színésznő előadásában.

Hogyan halhatna meg az, aki meg sem született? Művi abortusz, spontán vetélés, sürgősségi császármetszés, félidei megszakítás fejlődési rendellenességre hivatkozva. A perinatális veszteség hiába gyakori, társadalmi szinten képtelenek vagyunk kezelni. Az ilyen traumán átesett nőknek illik elhallgatni problémájukat, gyászuk érthetetlen, illegitim és tabu. Minden negyedik várandósság idő előtt megszakad. Hogy sirathatnánk valakit, akinek fejlődését szándékosan szakítottuk meg? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a MANNA Produkció előadása, a Minden negyedik, amelyet november 30-án lesz látható a Radnóti Tesla Laborban.

A Minden negyedik groteszk történet elszánt nőkről, a mögöttük felsejlő férfiakról, és a társadalmi éretlenségről, ami a jelenséget kezeli. A Csábi Anna (aki maga is szereplője az előadásnak) rendezésében érkező darabban Gáspár Anna, Földes Eszter, Fullajtár Andrea, Sebők Maya, Szegvári Júlia és Tordai Teri lép színpadra. A bemutató az NKA, az EMMI, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, valamint az Amazon Egyesület támogatásával jön létre.

Kiemelt kép: A Minden negyedik című darab szereplői (fotó: MANNA Produkció)