Gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek szóló családi előadást mutat be karácsonykor a Spirit Színház. December 26-tól 31-ig minden nap látható lesz a teátrumban a kedvelt mese színpadi változata.

„Engem Róbert Gidának hívnak. Van egy másik nevem is, Róbert Gedeon. Ez itt Micimackó, ő a legkedvesebb barátom. Én csak Mackónak hívom, mert úgy rövidebb. Micimackó néha játszani szeret, néha pedig leül szemben a kandallóval és ilyenkor mesélni kell neki. Milyen mesét szeret? Mesét saját magáról. Ő már egy ilyen Mackó. Én pedig mesélek. Ha akarod, Te is meghallgathatod. Tudod, hogy mire célzok” – áll az előadás ismertetőjében.

Fotó: Szitás Bernadett

A Micimackó címszerepében az előadás rendezőjét, Jantyik Csabát láthatja a közönség. Róbert Gidát Szlúka Brigitta, Malackát Nagy Enikő, Nyuszit Szitás Barbara, Fülest Perjés János, Baglyot, Kangát és Zsebibabát Nagyváradi Erzsébet, Tigrist pedig Tóth Alex alakítja. Az előadás dramaturgja Deres Péter volt, a díszletet Dömsödi Bernadett tervezte. A Micimackó 50 perc hosszú, és december 26-tól a két ünnep között minden nap 10:30-kor és 13 órakor játsszák a Spirit Színházban.

Kiemelt kép: Szitás Bernadett