Mező Misit a Magna Cum Laude zenekar énekeseként ismeri az ország, de saját bevallása szerint sokféle zeneiségben kipróbálta már magát és számos zenei műfaj érdekli. A Facebookon közzétett bejegyzése alapján most egy új állomáshoz érkezett, amelynek keretében egy csendesebb és meghittebb előadássorozatot indít Mesélő címmel. 

Ebben egyedül egy akusztikus gitár segítségével mesél el igaz történeteket a gyermekkorától a napjainkig tartó időszakból, amiket hozzájuk kapcsolódó, számára inspirálóan ható dalokkal egészít ki. Eddigi pályafutása során nagy hatással volt rá a cigány muzsika, a latin hangzású dallamok, a színházi éneklés és a keresztény könnyűzene is, ebből a színes zenei kavalkádból válogatott össze egy kellemes estényire valót. „Mire számíthatsz, ha megtisztelsz jelenléteddel? Egy hangulatos, bensőséges, kicsit – a tőlem megszokottnál – csendesebb estére mindenképpen. Egy kis megállásra, kikapcsolásra, kiszakadásra a hétköznapokból. Egy szál akusztikus gitárral énekelek majd, és mivel nem a nagykoncerteken megszokott hatalmas számú közönség lesz jelen egy-egy ilyen alkalommal, úgy érzem, jobban át tudunk majd élni minden egyes dallamot, hangot, pillanatot. Úgy igazán, őszintén, ahogy vagyunk.” – mondta el a zenész. 

A Mesélő előadások időpontjait az említett közösségi oldalon lehet nyomon követni, aki pedig többet is meg szeretne tudni arról, hogy pontosan mire számíthat, annak figyelmébe ajánljuk a Kossuth Rádió március 13-i beszélgetését (11:46-tól), amelyben Mező Misi maga mesélt az ötletéről.  

Kiemelt kép: Mező Misi (Fotó: Mező Misi: Mesélő Facebook oldal)