A 2019 decemberben nagy sikerrel elstartolt Színészek civilben beszélgetés-sorozat következő programjára január 21-én, szombaton kerül sor, a vendég Mészáros Blanka lesz.

Az Offline projekt megalapítója és vezetője, Szegál Hanna 2018-ban hozta létre az oldalát, ahova akkor még videós formában tette fel a fiatal és tehetséges színészekkel készített interjúit. Később a beszélgetések az offline térbe kerültek, ezzel indult útjára a Színészek civilben sorozat, amelynek a Púder Bárszínház ad otthont. „A projekt a bensőséges, beszélgetős léte miatt kapta ezt a nevet. Duma party színészekkel, akikről az emberek szeretnek hallani, tudni. Azáltal, hogy szerepet formálnak, előttünk vannak. Hol mozivásznon, színpadon, hol a televízió képernyőjén” – mondta el Szegál Hanna. A könnyed társalgások alatt pedig nem a komoly szakmai kérdések kerülnek terítékre, hanem a színészek mindennapjai és az élet, mint olyan.

A Junior Prima Díjas Mészáros Blanka a pályafutását a diploma megszerzését követően a Katona József Színházban kezdte, egyik ikonikus figurája, Jeanne d’Arc igazi klasszissá emelte. A 2020/21-es évadtól kezdve a Radnóti Miklós Színház tagja, ahol olyan előadásokban látható, mint a 10, a 451 Fahrenheit, a Don Carlos, az Egy csepp méz, az Antigoné vagy a Kályha Kati. A nézőknek a mozikból is ismerős lehet, többek között a Guerilla, a Kilakoltatás vagy a Sohavégetnemérős című alkotásokban láthattuk.

Kiemelt kép: Mészáros Blanka (Fotó: Csoszó Gabriella)