A napokban hozta nyilvánosságra legújabb, rendkívüli online előadás sorozatának szereposztását a Madách Színház. Az egyedi, virtuális térben történő bemutatókról korábban mi is írtunk az oldalon, most pedig újabb információkkal szolgálhatunk.

A június 4-én bemutatásra kerülő Carol Rocamora: Örökké fogd a kezem című művének színpadi adaptációját Szirtes Tamás rendezésében láthatja majd a közönség, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter előadásában. Az előadás helyszíne a színészek lakása lesz, ahonnan azt élőben sugározzák a bemutató estéjén 20 órától. Az előadást még június 5-én, 6-án, 9-én és 10-én lehet majd megtekinteni, hasonlóképpen este 20 órai kezdettel.

A sorozat következő darabja Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt című vígjátéka, amely Kovács Lotti és Szemenyei János előadásában és Harangi Mária rendezésében lesz látható, június 11-én este 20 órai kezdéssel. A további előadások időpontjai: június 12., 13., 16. és 17., ugyancsak este 20 órától. Természetesen ez a produkció is a színművészek otthonából elevenedik majd meg, ahogyan a sorozat másik előadása is.

Az egyedi bemutatók célja valóságos színházi élményt nyújtani a nézőknek, amely során a szemük előtt, élőben születik meg az adott előadás. Éppen ezért a sorozat minden előadása élőben kerül sugárzásra, így csak valós időben tekinthetők meg, visszanézésre nem lesz lehetőség. Az előadásokat a Madách Színház honlapjáról lehet majd elérni, és jegyvásárlásra is ott lesz lehetőség május 26-tól.

Kiemelt kép: A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” sorozat első két bemutatójának plakátja (Fotó: Madách Színház)