Bár a szombathelyi teátrum is csonka évadon van túl, új igazgatója, Szabó Tibor így is pozitívan látja a helyzetet. A nehézségek ellenére például több előadás tovább tudott élni online formátumban (mint a Kis hölgy a Maximból és A Grönholm-módszer), és a májusi újranyitás után több bemutatót élőben is megtarthattak. Ezek között volt Visky András Pornója (amiben Csonka Szilvia két év kihagyás után visszatér a színpadra) és Lipták Ildikó Az ajándéka is, míg a Mesebolt Bábszínházzal közösen készülő Szólít a szörny és az Árad a gazság mesedarabok előkészítő fázisban vannak, és zajlanak Csehov Sirályának próbái is. Az aktuális évadot július 6-án, az Abigail bulijával zárják. 

Augusztus elejétől pedig a Weöres Sándor Színház művészeivel több eseményen is találkozhat majd a közönség: 8-án Kelemen Zoltán és Varga Richárd ad elő; 27-én a Mágikus Mintha színészzenekar lép fel a Bornapokon; szeptember 5-én A dzsungel könyve legismertebb dalaival kerül megnyitásra a Savaria Múzeum vadászati kiállítása; szeptember 11-én a Püspöki Palotába jön Kovács Dániel Gábor Az ígéret földje című bemutatója Kelemen Zoltán rendezésében. 

A társulati ülésen az is bejelentésre került, hogy kik azok a művészek, akik a következő évadtól már nem lesznek tagjai a Weöres Sándor Színháznak, és kik azok, akik a helyükre érkeznek. Elhagyja a teátrumot a színház alapító igazgatója, Jordán Tamás, valamint Alberti Zsófi, Dunai Júlia, Hajmási Dávid és Lábodi Ádám. Csatlakozik azonban a társulathoz Dénes Emőke, Némedi Árpád, Gyulai-Zékány István és két végzős színésznövendék, Mari Dorottya és Simon László Márk itt töltik majd a gyakorlatukat. 

A szombathelyi kőszínház egyébként számos közös projektet tervez a jövőben Sopronnal, Szentgotthárddal, a kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetével és a Sárvári Zene Házával is együttműködve.

Kiemelt kép: A szombathelyi Weöres Sándor Színház társulati ülése (Fotó: Mészáros Zsolt/Weöres Sándor Színház)