Az utóbbi hónapokban a színház szerelmeseinek le kellett mondaniuk az élő előadások varázsáról. A nyári időszakban szerencsére már nem kell nélkülöznünk, hiszen a kormány június 18-i hatállyal feloldotta a színházakat érintő korlátozásokat, így a Városmajori Szabadtér Színpház július 12-től a teljes nézőtér megnyitásával várja a nézőket.

Ma, június 23-án megnyitotta kapuit a városmajori pénztár, ahol ennek örömére ezen a napon minden előadásra 15% kedvezménnyel válthattak jegyet azok a nézők, akik személyesen látogattak el a Városmajori Szabadtéri Színházhoz.

Nem kellett sokat várni, és a kapunyitást követően máris ellepték a nézők a pénztár területét, hogy időben lecsaphassanak a legjobb helyekre. Az első előadást július 12-én este 8 órakor tartják, ahol Hernádi Judit és Kern András lép majd színpadra a Valódi Hamisítvány című vígjátékban. A színdarabok mellett idén is várnak minket táncelőadásokkal és koncertekkel, július 18-án szombaton Kamarás Iván Egy újabb fess pesti este című koncertjét élvezhetjük.

A Városmajori Szabadtéri Színpad pénztára (Fotó: Zsigmond László)

„A Városmajori Szabadtéri Színház számomra egy nagyon kedves helyszín, ahol már többször is volt lehetőségem fellépni. Otthon érzem magam, és a nosztalgikus hangulat mellett mindig van benne valami újszerű.” – mondta nekünk a megnyitón Kamarás Iván.

A népszerű koncert, az Egy fess pesti este már sokaknak ismerős lehet az elmúlt évekből, ennek egy új fejezetével vár minket idén a Városmajorban a Jászai Mari-díjas színész.

„Az Egy újabb fess pesti este azoknak az embereknek is tartogat sok-sok meglepetést, akik a tavalyi koncertünkön szintén itt voltak. Természetesen a felcsendülő örökzöld slágerek mellett – amelyek a magyar filmgyártás aranykorának ikonikus karaktereihez köthetők – új dalokkal is készülünk. Akik pedig még nem voltak, azok egy felejthetetlen és igazán katartikus együttlétre számíthatnak.” – mesélte.

„Idén a sztárvendégeink Ónodi Eszter és Oroszlán Szonja, akikkel ugyan nagyon régi kollégák vagyunk, mégsem volt soha közös jelenetünk, nem voltunk egy időben a színpadon. Ezért is különleges a július 18-i este, hiszen most ezt bepótoljuk! Jövünk a legjobb dalokkal: Meseautótól a Mindig az a percig, Stuxtól, az Odavagyok magáértig, egy csodálatos nagyzenekar kíséretében. Családi szórakozás: szívmelengető nosztalgia az idősebbeknek, gypsy-swing lüktetés a fiatalabbaknak.” – tette hozzá Kamarás Iván.

A Városmajori Szabadtéri Színház jegypénztára minden kedden és csütörtökön 14-18 óráig, szerdán pedig 10-14 óráig várja a nézőket. Előadás napokon 18 órától az első szünet végéig tartanak nyitva.

Kamarás Iván (Fotó: Zsigmond László)

Kiemelt kép: Kamarás Iván és Benkő Nóra (Fotó: Zsigmond László)