A Margitszigeti Szabadtéri Színház pozitív reményekkel tekint a jövőbe, és már elkezdte a következő nyári évadának tervezését. A 2020-as félévad biztonságos körülmények között, sikeresen zajlott, a jelszó azonban a továbbiakban is a biztonság és a bizalom.

„Bár javában a télre fókuszálunk, a Margitszigeti Színház aktuális és legfőbb tennivalója mégis a 2021-es nyári évadra készülés – nyilatkozott a jelenlegi helyzetről Bán Teodóra a Margitszigeti Színház ügyvezetője. „Célunk reményt nyújtani a közönség és a művész személyes találkozására, de tudjuk, hogy most mindennél fontosabb egymásra figyelni, ezért a kapcsolat a közönséggel a virtuális térben zajlik. Számos színházi bemutató és koncert maradt el, már a tavaszi és az őszi időszakban is, a Margitszigeti Színház azonban továbbra is befogadója, támogatója és partnere kíván lenni a művészeti területeknek a 2021-es évben – folytatta.”

A Margitszigeti Színház limitált számban kiadott ajándékkártyájával alkalmazkodik a jelenlegi helyzethez és reméli, hogy ezzel megtalálta annak lehetőségét, hogy a közönséget megtartva, a művészeknek fellépési alkalmat, a kollégáinak pedig munkalehetőséget adjon. Az online kártyavásárlás, a kedvező árképzés, a későbbi kedvezmények, a helyválasztási elsőbbség, a VIP-jellegű szolgáltatások páratlan kártyacsomag ajánlat, melyet a színházszeretők részére kínál a teátrum. A jövőbe tekintő, de a jelenlegi járványügyi korlátozásokat, és a látogatók igényeit is figyelembe vevő vásárlási konstrukcióval, új lehetőséggel kínálja a Margitszigeti Szabadtéri Színház a 2021-es nyári szezon előadásait.

2021 nyarán új színházi bemutatók, operák és balettek, hangversenyek, lemezbemutatók, klasszikus és pop koncertek, ismert és kedvelt magyar sztárok, visszatérő kedvencek, jubiláló popsztárok és együttesek is fellépnek a Margitszigeten.

A 2021-es évad terveiről, és a már megvásárolható ajándékkártyáról bővebb információ a színház honlapján található.

Kiemelt kép: Bán Teodóra (Fotó: Csudai Sándor)