Beck Zoli, Vecsei H. Miklós, Závada Péter, Jónás Vera, Agócs Márton – csak néhány név azok közül, akikkel találkozhatunk a Privát Színpad eseményein. Az újbudai kezdeményezés során hét formabontó helyszínen hét különleges produkciót tekinthet meg a közönség.

Január végétől megismételhetetlen élményekben lesz része azoknak, akiknek sikerül bejutniuk az Insert Privát Színpad sorozatának ingyenes színházi, zenés vagy összművészeti programjaira. Elsőként, január 26-án az aurevoir. frontembereivel, Agócs Mártonnal & Fejér Mihállyal találkozhatunk. Februárban Beck Zoli és Vecsei H. Miklós Kártyajáték, valamint Bárány Bence és Mészáros Péter Látta✓ című estje kerül műsorra. Márciusban Jónás Vera és Závada Péter, Németh Juci és G. Szabó Hunor, valamint ZÓRA várja a nézőket. Áprilisban a Nézőművészeti Kft. produkciója, Katona László és Kovács Lehel közreműködésével zárja a sorozatot.

A programokra való bejutáshoz először az Insert felületén kell regisztrálnia az érdeklődőknek, majd minden esetben 72 óra áll a rendelkezésre, hogy jelentkezzenek az adott esemény sorsolására, amiről e-mailben hívják fel a figyelmet. A nyerteseket szintén e-mailben értesítik arról, hogy bejutottak a választott programra, azonban az előadások újbudai helyszíneire csak a program napján derül fény. Erről e-mailben tájékoztatják azokat, akik a sorsolás alapján részt vehetnek a nem mindennapi eseményeken.

Kiemelt kép: Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán (Fotó: Fejér Borka)