Január 12-én mutatják be Bródy Norbert rendezésében a HeArt Társulat legújabb, Légy-ott a tetthelyen című a produkcióját a Három Hollóban.

Mi történik, ha egy idilli kapcsolatban a nő egyetlen hétvégére magára hagyja a teremtés koronáját, szeretett férjét? A válasz egyértelmű. Hazugságok sorozata, pánik, egy flúgos rendőrfelügyelő nyomozása, idegesítő szomszédok kíváncsiskodása és természetesen egy hulla. A történet Párizsban játszódik, ahol a két jó barát Jean-Pierre (Károly Krisztián) és Marcel (Ágoston Máté / Illés Dániel) elhatározzák, hogy amíg feleségeik nincsenek otthon, ők félrelépnek. Ez azonban nem úgy sikerül, ahogy tervezik és nem megcsalást, hanem gyilkosságot kell rejtegetniük feleségeik elől. A két szemfüles, csacsogó nő előtt viszont semmi nem maradhat titokban, így rövidesen egy flúgos rendőrfelügyelő is színre lép, hogy kinyomozza, ki a gyilkos, miért és kit ölt meg.

A HeArt Társulat független, fiatal színészekből álló alkotócsoport, amelynek elsődleges célja szórakoztató, illetve gondolkodtató színművek színpadra alkalmazása. Tagjai olyan művészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igénye van az önálló alkotásra, és arra, hogy az általuk választott darabok minél szélesebb közönséghez jussanak el.

Kiemelt kép: Légy-ott a tetthelyen promóciós kép (forrás: HeArt Társulat)