2019. január 28-án elindul a Werk Film, Stílus és Írás Akadémia művészeti menedzser képzésének mind a négy szakiránya, várják azok jelentkezését, akik képzőművészeti, komolyzenei, színházi és táncművészeti menedzserként képzelik el a jövőjüket. A 2007-ben alakult intézmény korszerű piaci tudást és szakmai gyakorlatot biztosít hallgatói számára, vallják, hogy aki hozzájuk jár, nem tárgya a képzésnek, hanem partnere.

Az oktatás interaktív formában zajlik a szakma kiemelkedő és elismert képviselőinek közreműködésével, folyamatos személyiségfejlesztés és kommunikációs tréningek beiktatásával, kellemes, modern környezetben. A tanárok kis csoportokban, személyre szabottan foglalkoznak a hallgatókkal, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati tudás megszerzésére, az elméleti órák mellett sokszor éles helyzetek megoldásával felkészítve őket a jövőbeni munkakörnyezetükbe való beilleszkedésben.

Werk Film, Stílus és Írás Akadémia

A képzés két és fél éves, az első félévben olyan alapozó ismeretek elsajátítása a cél, mint például a vonatkozó jog, marketing, pályázatírás, szponzoráció, pénzügy, illetve fontos részét képezi az oktatásnak a nyilvánosság előtt való szereplés, a prezentáció technikáinak mélyebb megismerése. A következő félévben van lehetőség a szakosodásra, minden szakirányt egy-egy mentor vezet. A képzőművészeti menedzser képzésnek Bérczi Linda, a komolyzenei menedzser szakiránynak Meczner Vera, a színházi menedzser oktatásnak Balogh András Máté, a táncművészeti menedzser edukáció mentora pedig Sándor Zoltán. A végzett hallgatók a Werk befejezése után is fordulhatnak egykori oktatóikhoz.

A képzést elvégzők számára a célterületek kapui könnyebben megnyílnak, az eddigi hallgatók 60%-a találta meg a helyét az általa választott szektorban. A szakokat 10 fő jelentkezése esetén indítják, minden további információval áll az érdeklődők rendelkezésére Balogh Máté András (+36 70 457 1183; kortarspr@gmail.com).

Werk Film, Stílus és Írás Akadémia