Az RTL Klub 2017-ben mutatta be A mi kis falunkat. A Csuja Imre, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Debreczeny Csaba, Schmied Zoltán és Bata Éva főszereplésével készült komédiasorozat egy kitalált falu, Pajkaszeg lakóközösségének mulatságos életét meséli el. A nagy sikerű első évadot tavaly egy még nézettebb második követett, a harmadik szezon pedig a vártnál hamarabb, idén év eleje helyett már 2018 őszén elindult. Az RTL Klub öt epizód után azonban szünetre küldte a produkciót, mely most tavasszal tér vissza.

A mi kis falunk március 23-án 20:00-kor folytatódik a hatodik epizóddal, és az RTL Klubon szombat esténként jelenleg is látható A Tanárt váltja majd. A sorozat újabb részeiben ismét középpontba kerül a polgármester (Csuja Imre) kálváriája, aki abban bízik, hogy a ranglétrán feljebb emelkedhet. A húsvéti körmenet különleges meglepetéseket tartogat. A pap (Schmied Zoltán) még mindig egy saját templomban reménykedik. Erika (Lovas Rozi) furcsa betegséggel küzd. Előkerül Gyuri (Lengyel Tamás) egykori barátnője. Teca (Bata Éva) besokall és a városba költözne. A falu pedig adóellenőrzést kap, ami természetesen a polgármester idegeit teszi próbára, ám leleményessége ezúttal sem hagyja cserben.

A sorozat főbb szerepeiben visszatér Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Molnár Áron, Debreczeny Csaba és Kerekes József is.

Kiemelt kép: Csuja Imre Pajkaszegen (fotó: RTL Klub)