Március 28-án, vasárnap délután 14 órakkor útnak indul a IV. Musical Villamos Szegeden. Az 50 perces műsor Facebook Live eseményként lesz elérhető, amelyet most is az 1905-ban gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged. A hatalmas népszerűségnek örvendő programsorozat következő fellépői, Török Anna és Angler Balázs.

Török Anna már kislány kora óta a Déryné Vándorszíntársulat tagja. Édesapja, Török Tamás, a Déryné Vándorszíntársulat rendezője korán megmutatta lányának a színház szépségeit. Tanulmányait a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdióban, valamint a Pesti Magyar Színiakadémián végezte. Játszott a Budapesti Operettszínház, a József Attila Színház, a Szegedi Nemzeti Színház, a Szegedi Szabadtéri Játékok, valamint a PS Produkció előadásaiban. Olyan híres darabokban volt látható, mint például WWRY Queen Musical, Tavaszébredés és az Evita. A különleges performansz helyszínéül szolgáló Musical Villamoson férjével, Angler Balázzsal közösen varázsolják el a musicaldalok szerelmeseit. Angler Balázs a Budapesti Operettszínház állandó tagja, akit többek között a Szépség és Szörnyeteg, az Abigél, és a Szentivánéji álom című színdarabokból ismerhet a közönség. Feltűnt még olyan szerepekben is, mint Escalus (Rómeó és Júlia), Don Lockwood (Ének az esőben), Krónikás (István, a király) vagy Tükörlovag (La Mancha lovagja).

A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert énekesekkel. A villamos a műsor ideje alatt nem szállít utasokat, de az előadás országosan ingyenesen megtekinthető lesz. Musical dalok kísérik  egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak (14:00 Szeged Plaza; 14:15 Széchenyi tér; 14:28 Szeged pályaudvar (Nagyállomás); 14:38 Szeged pályaudvar; 14:45 Széchenyi tér; 14:57 Európa Liget), azok élőben is hallhatják a musical irodalom legszebb dalait.