Az OPERA hűségprogramjának személyre szabott alkalmazásaként számos extra szolgáltatást és kedvezményt is kínál felhasználóinak az OperApp, amely egyelőre csak iOS operációs rendszeren érhető el, de a napokban megjelenik majd az androidos készülékek platformjain is.

10-25%-os jegyvásárlási kedvezményt, elővásárlási lehetőséget, parkolási segítséget és személyre szabott akciókat is kínál az új applikáció, az alkalmazás nem csupán az OPERA műsoráról, művészeiről és játszóhelyeiről nyújt széles körű, részletes információt, de az ingyenes regisztrációt és bejelentkezést követően a hűségprogrammal összehangolva, okoseszközről is bemutathatóvá teszi a virtuális kedvezménykártyát. A tervek között szerepel, hogy a megváltott jegyek és bérletek is elérhetővé váljanak, így egyszerűen és bármikor hozzáférhetők lesznek az előadások előtti jegy- és bérletellenőrzések alkalmával.

Emellett a hagyományos kedvezmények, mint például a matinéelőadásokra, a diákok számára vagy éppen a családoknak szóló akciók is elérhetőek az OperApp-on, és a Hatos kártyát is meg lehet vásárolni rajta keresztül. Továbbá a május 31-ig tartó bérletvásárlási időszakban böngészhetünk a 40 féle konstrukció között, hogy könnyedén kiválaszthassuk a számunkra legkedvezőbbet. Az OPERA a Szláv szezonra ismét meghirdeti a nyilvános főpróbákat, a KarzatKlub jegyeit, és az applikáción keresztül megvásárolhatók a karzati állóhelyek is.