A Radnóti Színház immár negyedik éve adja ki a Radnóti Magazint, azonban – a korábbi számoktól eltérően – idén most digitális, interaktív kiadványként. Ahogyan írják, mivel minden az online térbe szorult, szeretnék, ha a kiadványon keresztül egész évadon át kapcsolatban tudnának maradni nézőikkel, és olvasóik informatív és vizuális lenyomatot kapnának a színház szellemiségéről, a születendő bemutatókról.

Ahogyan korábban megszokhattuk, most is olvashatunk az új bemutatókról, a társulat tagjai megválaszolják a személyre szabott 1 kérdést, amelyekhez Bácsi Róbert fotóművész készített a szabadban portrét a színészekről, valamint kortárs költők, kifejezetten a színház felkérésére írt verseit is tartalmazza a kiadvány. Az online magazin különlegességét az adja, hogy – azon túl, hogy „hagyományos formában” is lapozhatunk benne – a tartalomjegyzékben az adott címre kattintva azonnal elérhetjük az elolvasni kívánt tartalmat, az előadások plakátjai mozgóképként (GIF) jelennek meg, a rendezőkkel készült interjúkat videóformában tekinthetjük meg, emellett a produkciók előzetesei, képgalériája, színlapja is egyetlen kattintással érhető el. Éppen emiatt érdemes lesz máskor is visszatérni az olvasáshoz, hiszen az évad második felének bemutatóihoz kapcsolódó online tartalmakkal később egészül ki a kiadvány.

A 2020/21-es Radnóti Magazin ide kattintva érhető el, de a virtuális polcon az előző három évad kiadványai is megtalálhatóak.

Kiemelt kép: A Radnóti Színház évadkiadványai (kép forrása: Radnóti Színház)