Török Áron író és rendező kisfilmje, a Hanna bisztrója számos filmfesztivált megjárt bemutatása óta, a Malter Filmfesztiválon és az Országos Függetlenfilm Fesztiválon például a zsűri különdíját érdemelte ki. A nem egészen negyven perces alkotásban a valóság elől a képzeletvilágba menekülő bisztrótulajdonost, Hannát láthatjuk Kovács Panka megformálásában, a Jászai Mari-díjas Kertész Péter narrálásával. 

A készítők bárki számára megtekinthetővé tették a Hanna bisztróját, és Török Áron azt is elárulta, hogy miért érdemes megnézni a kisfilmet: „Az így kapott abszurd karakter rendhagyó alternatívát ad a hétköznapjainkat egyre inkább behálózó, véleményünket, döntéseinket befolyásoló internetes szereplők értelmezésére. A film tükröt mutat a közösségi média formuláit felhasználó, önmagát újra alkotó ember kegyetlen maximalizmusának is, mely megteremtheti ugyan az egyén »legjobb verzióját«, de akár fel is számolhatja az intim kapcsolódás lehetőségét”. A Hanna bisztrója alább tekinthető meg: 

A kisfilm producerei Csernai Judith (Drága besúgott barátaim, Imposztor), Kulcsár Arthur (Keresztesek egykor és ma, A szenvedések földjén) és Nagy Walter Áron (Imposztor). 

Kiemelt kép: Jelenet a Hanna Bisztrója című rövidfilmből (Fotó: Film.hu)