A Budapesti Operettszínház művészeti titkára írásban tájékoztatta az Átrium vezetőségét, hogy az ott futó két produkciójuk májusi és júniusi előadásainak játszását a kialakult a TAO helyzet bizonytalansága miatt nem tudják vállalni.

Március 4-én és 5-én, illetve április 21-én és 22-én lesz még látható a Frida című darab, amely az Operettszínház és a Duda Éva Társulat közös összművészeti produkciója. Az előadásban a színház, az élőzene, a kortárs tánc és a videóművészet elemei keverednek. A címszerepet Gryllus Dorka és Gubik Petra felváltva játsszák, partnereik Szabó P. Szilveszter, Molnár Áron, Papadimitriu Athina, Kálid Artúr/Dézsy Szabó Gábor, illetve Duda Éva Társulat táncosai és a PesoForte Zenekar.

A Nők az idegösszeomlás szélén című darab Pedro Almodovar legismertebb filmjének a színpadi adaptációja, a 2016 májusában bemutatott előadás főbb szerepeiben Peller Anna/Füredi Nikolett, Szomor György/Szentmártoni Norman, Janza Kata/Vásári Mónika, Gubik Petra/Katz Zsófia és Kocsis Dénes/Horváth Dániel láthatók. Az utolsó előadásokra április 16-17-18-án kerül majd sor.

Kiemelt kép: Gryllus Dorka és Gubik Petra (Fotó: Dömölky Dániel)