Május 30-án, vasárnap, 14 órakor ismét útjára indul a VI. Musical Villamos, melynek vendégei ezúttal Andrádi Zsanett és Csengeri Attila lesznek.

Andrádi Zsanett a székesfehérvári Vörösmarty Színházban szeretett bele a színház világába, ahol gyerekszereplőként játszott A dzsungel könyve című musicalben. 1998 és 2001 között a Nemzeti Színiakadémiára járt (a mai Pesti Magyar Színiakadémia), ahol a Nemzeti Színház és a Várszínház darabjaiban játszott. 2001–2006-ig a kecskeméti Katona József Színház társulatának  volt a tagja, 2007-től szabadúszóként dolgozik – azóta a Centrál Színház, a Vígszínház, a Karinthy Színház, a Pesti Művész Színház, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, a Concert Europe és a PS Produkció produkcióiban láthatta a közönség. Jelenleg a Magyar Színház, a Magyarock Dalszínház és a Hadart Színház előadásaiban szerepel. 2007 óta aktívan szinkronizál, beszéd és énekhangját rengeteg sorozatban és fimben hallhatjuk.

Csengeri Attila EMeRTon díjas színművész. Elsőéves főiskolás kora óta egy-két karakterszerepen kívül főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. Másfél évig Stuttgartban vendégszerepelt, ahol 164 alkalommal alakította Christ a Miss Saingon című zenés darabban. István szerepét játszotta a Magyar Színházban, majd Pécsett a Jézus Krisztus Szupersztárban szerepelt. Számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között az Operaház Fantomjában, a Nyomorultakban, A muzsika hangja, és a Dorian Gray című musicalekben láthatjuk Budapesten. Emellett számos operettben is szerepel, például a Csárdáskirálynő, a Cirkuszhercegnő, a Luxemburg Grófja és a Csókos asszony című produkciókban, de a vígjátékok karakterszerepei is közel állnak hozzá.

Az járványügyi korlátozások enyhülése következtében a mostani eseményen 20 néző személyesen is részt vehet a szabályok szigorú betartása mellet, akik vörös szőnyeges, pezsgős és meglepetésekkel teli VIP élménnyel gazdagodhatnak a villamosút során. Az 50 perces online musical műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen nézhetik a zenés színház kedvelői, amelyet az 1905-ben gyártott villamosról közvetít a Palladium Szeged. A jármű a Szeged Plaza elől indul és oda is érkezik vissza.

Az ingyenes programhoz itt lehet csatlakozni. A jegy mellé minden esetben ajándékokat kapnak a nézők. Az ajándék lista, a támogató jegyek és az ülőhelyek az alábbi linken érhetők el.