Május 15-én Feydeau-Hennequin vígjátékával, az Álmomban megcsaltál című előadással nyitja meg újra kapuit a budapesti teátrum. A Thália a darab előző napi előpremierjét a Semmelweis Egyetem koronavírus-járvány elleni küzdelem élvonalában álló egészségügyi dolgozóinak ajánlotta fel, köszönetet mondva a járványhelyzet idején végzett emberfeletti munkájukért.

A történet napjainkban játszódik a Francia Riviérán, ahol egy gondtalan boldogságban élő házaspár életébe csöppenünk bele. Angéle, az első férje után milliomossá vált, rendkívül vonzó nő és Marc, a tévés híresség élete egészen álomszerű. Épp tengeri panorámás luxusvillájuk okosotthonná alakításának utolsó simításainál tartanak – hogy életük még tökéletesebbé válhasson –, amikor Angéle azt álmodja, hogy férje megcsalja. Az előadás Csőre Gábor, Gubás Gabi és Zayzon Zsolt főszereplésével, Bagossy Levente csodálatos díszletében kerül színre, rendezője Kelemen József.

Május második felében újra láthatók lesznek kedvencek: a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, amelyben Schell Judit szerepét tavaly vette át  Mórocz Adrienn, a Rövid a póráz Szinetár Dórával, akivel először lesz látható az előadás, valamint ismét színre kerül az Alul semmi Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter és Pindroch Csaba főszereplésével.

Az előadások a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett lesznek látogathatók. Bővebb információk a játszóhely honlapján olvashatók.

Kiemelt kép: Thália Színház (Fotó: Kállai-Tóth Anett)