A QUEEN ROCK & SYMPHONIC koncertshow keretében december 12-én hazánkba látogatnak a Londonban évek óta nagy sikerrel működő We Will Rock You musical énekes csillagai, és rockzenészei a Danubia Zenekar előadásán. Ezen a nagyszerű hangversenyen a Queen legnépszerűbb dalai szimfonikus zenekari változatban hangzanak el. Az örökzöld Queen slágereket a londoni West End sztárénekesei: Jenna Lee James, Emma Hatton, Jon Boydon és Peter Eldridge adják elő, akik megszámlálhatatlan koncerten és darabban bizonyították már a tehetségüket.

Jenna Lee James a We Will Rock You musical mindhárom főszerepét alakította (Killer Queen, Meatloaf, Scaramouche), és ezzel egyedülálló a világon. Jenna a West Enden eljátszotta már a Macskák Grizabelláját, a Mamma Mia Donnáját, a Pán Péterből Tigrisliliomot, továbbá Hugh Jackman világkörüli turnéjának (The Man, The Music, The Show) vezető énekese volt. Emma Hatton alacsony termetéhez hatalmas hang párosul. Ő a Post Modern Jukebox egyik énekese, emellett a West End több darabjában is jelentős szerepeket alakított: Eva Peront formálta meg az Evitában, és Grizabellát a Macskákban. Emellett rádiós műsorvezetőként tevékenykedik, és saját albuma is megjelent.

Peter Eldridge és Jon Boydon, a Queen Rock & Symphonic két férfi előadója, a Queen slágerek autentikus megszólaltatói szintén elbűvölték már a közönséget hangjukkal különböző zenés produkciókban. Peter Eldridge a West End Rent című előadásával debütált, de a Beatles tribute show, az All You Need Is Love vezető művészeként is elvarázsolta hangjával a hallgatókat. Jon Boydon nagyot alakított Kenickie-ként a Grease-ben, Sam Carmichael-ként a Mamma Mia-ban, és hat éven keresztül Tommy Devito-ként Jersey Boys-ban.

Nem kell tehát Londonig utazni, ha szeretnénk meghallgatni ezt a nagyszerű előadást, és énekeseket, mert a West End szinte házhoz jön december 12-én. A művészek izgatottan várják, hogy lenyűgözhessék a budapesti közönséget, és a Queen-rajongókat.

Kiemelt kép: Queen Rock & Symphonic (Fotó: Beatrice Lawale/Benedetto Photos)