Ma este 19 óra 30 perctől lesz látható a Duna Televízión a Csak színház és más semmi című magyar sorozat negyedik évdának utolsó része, és ezzel egyúttal a széria záró epizódja is. A humoros drámasorozat 2016. január 10-e óta szórakoztatja a színházi világ kulisszái mögé vezetve a nézőket Schell Judit, Csányi Sándor, Szávai Viktória, Szervét Tibor és Mikecz Esztilla főszereplésével.

A befejező évad egy kicsit eltért a korábbiaktól, ugyanis az eddig A Komédiást alakító Thália Színház a nyári forgatás ideje alatt éppen felújításon esett át, így ezt a sorozatba is beépítve egy teljesen új helyszínre költözve készül a maroknyi alkotócsapat a Napfény Hotel bemutatójára.

Klem Viktor és Szávai Viktória Kiemelt kép: Ember Márk és Mikecz Esztilla (Fotó: Bara Szilvia)

Az eddigi évadok elsősorban Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) kapcsolatáról szóltak, ám ők most kisebb szerepet játszanak a történetben, így elsősorban Lili (Mikecz Esztilla), Máté (Klem Viktor) és Alex (Ember Márk) szerelmi háromszögére, illetve Cecília (Bánsági Ildikó) és Zsiga (Csernák János) hosszú évek óta tartó évődésére fókuszál a sztori. Persze Petra (Szávai Viktória) szerencsétlenkedése, Dénes (Szervét Tibor) trükközése, Eszter (Sipos Vera) szigora, Zsike (Udvarias Anna) rosszindulata vagy Gizus (Hábermann Lívia) kávéja nélkül nem lenne az igazi a történet…

Az pedig, hogy az ismét csődközeli állapotban lévő Komédiás megmenekül-e a bezárásról, hogy színpadra kerül-e végül a sokszor átírt darab, vagy hogy Alinda és Barna megbocsátanak-e Petrának, annak ellenére, hogy a dramaturg elárulta a barátságukat, és hogy Lili Mátét vagy Alexet választja… hamarosan ki fog derülni!

Kiemelt kép: Ember Márk és Mikecz Esztilla (Fotó: Bara Szilvia)