Jelenleg is készül egy saját gyártású sorozat az RTL Magyarországnál A király címmel , ami Zámbó Jimmy életére és munkásságára fog koncentrálni Nagy Ervin és Olasz Renátó főszereplésével. De nem ez az egyetlen tartalom, amivel a csatornacsalád készül, hiszen a Blikk értesülései szerint Lengyel Tamással és Pásztor Virággal a középpontban formálódik egy fiatalokról szóló sorozat a háttérben. 

A Jászai Mari-díjas Lengyel Tamást valószínűleg nem kell bemutatni a nézőknek, a színművész egyaránt látható színházban (többek között önálló estjével, a Kitolással és a Centrál Színház darabjaiban is), mozifilmekben (BÚÉK, Így vagy tökéletes) és televízióban (Válótársak, A mi kis falunk), valamint a Comedy Central csatorna hangja is egyben. A színész rejtélyesen csak ennyit mondott a titokzatos új szériájáról a Blikknek: „Talán azt elárulhatom, hogy egy egészen meghökkentő figurát alakítok, mást, mint amit eddig megszokhattak tőlem a nézők. A karakterem egy, a hatalmát kihasználó művészember, akinek a karakterjegyeinek felépítésében visszanyúltam az előző év történéseihez, így volt miből merítenem. Nagyon élvezem a munkát, mert sok fiatallal dolgozhatom együtt, akik mind nagyon tehetségesek.”

Pásztor Virágot pedig legfőképpen a Barátok köztből és a Hotel Margaretből ismerheti a közönség. Lengyel Tamáshoz hasonlóan ő is ködösen fogalmazott a közös munkájukról: „Büszke vagyok és hálás ezért a főszerepért. Életem egyik legdurvább, legkoncentráltabb és egyben a legjobb időszaka. Lengyel Tamással élmény együtt dolgozni, napról napra azt érzem, hogy folyamatosan fejlődöm és tanulok a forgatásokon. A karakterem útkeresését mutatja be a sorozat, de egyelőre nem árulhatok többet róla.”

Kiemelt kép: Lengyel Tamás és Pásztor Virág (Fotó: RTL Magyarország)