Ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra Lakatos Márk, azonban idén a kifutókon túl a Fashion Hub-ban is találkozhatunk vele, a különleges helyszín nappal nyugodt, este pezsgő közösségi térré változik. A neves stylist a Balaton Sound visszatérő vendége, ahogyan a vele együtt érkező vadító Fashion Showk is.

Naponta három exkluzív bemutató érkezik a fesztiválra Lakatos Márk jóvoltából. Az idei egyik bemutatkozó a Hooded Staff lesz, egyenesen a Soundra megalkotott darabjaival. Az UNREAL életérzéssel érkezik a márka, mely a konvenciók lebontására ösztönöz és a streetwear divatmozgalom szellemét testesíti meg. De jelen lesz az egyedülálló stílusáról ismert Oláh Ann is és a vonalrajzos darabokról ismertté vált Anna Amélie munkái is. A Heineken Balaton Sound Fashion Show-n a modellek sminkjéért a NYX Professional Makeup felel, a hajakat a Kevin Murphy biztosítja.

A márkák állandó vendégei lesznek a Fashion Hub-nak is, mely bárpulttal, napernyős, chillezős helyszínnel vár minket délutántól éjszakába nyúlóan. A korábban említett márkák mellett megjelenik a True to Sole is, mely Magyarország első streetwear és sneaker resell brandje. Így a divatcentrumban akár arra is lehetőségünk lesz, hogy kiegészítsük az outfitünket és megújult külsővel menjünk az esti koncertekre.

Kiemelt kép: Lakatos Márk is vár minket a Balaton Soundon! (Fotó: Bodnár Dávid)