Egyedi előadással készül Kovács Domokos színművész, ugyanis a Manna, Dancing on a Grinder című szólóestjében ötvözi a kortárstáncot és a bábszínházat, az így megszületett fizikai bábszínházat pedig az érdeklődők a Bethlen Téri Színházban tapasztalhatják meg szeptember 18-án, szombaton, este 19 órakor.

A Manna, Dancing on a Grinder tulajdonképpen nem teljesen szólóest, ugyanis végig egy embernagyságú báb lesz a művész partnere, szóval inkább tekinthető duettnek. De ez nem meglepő, hiszen az előadás a párkapcsolati dinamikákra, a szerelmesek egyenrangúságára fókuszál, feltéve azt a kérdést, hogy befolyásolják-e a tradicionális férfi-női szerepek a párkapcsolati erőviszonyokat.

„A mozgásanyag megtalálásakor végig azzal kísérleteztem, hogyan tudunk állandó kölcsönhatásban lenni a bábbal. Egy olyan létezési formát kerestem, amiben nem csak egymás partnerei vagyunk, hanem elidegeníthetetlen részei egymás létezésének, annyira, hogy egyikőnk ne lehessen értelmezhető a másik jelenléte nélkül” – mondta el Kovács Domokos bábművész.

Az előadást egyetlen alkalommal tűzi műsorára a Bethlen Téri Színház, szóval érdemes jegyet váltani rá

Kiemelt kép: Jelenet az előadásból (Fotó: Sín Olivér)